Palvelut

Olemme erikoistuneet Facebook -markkinointiin ja osaamistamme ovat menestyksekkäästi  hyödyntäneet jo monet isot sekä pienet yritykset.

Tarjoamamme markkinointipaketit koostuvat useasta eri osasta, joita yhdistelemällä pystymme luomaan yrityksellesi maksimaalisen näkyvyyden Facebookissa, tarjoten ylivoimaisen näkyvyys- sekä hyötyedun suhteessa mihin tahansa muuhun mediaan.

Yleisimmät mainontavaihtoehdot:

Facebook -mainonta

Ns. ydinmainontaa, jota käytetään mm. yrityksen brändimainonnassa tai tuote-/palvelumainonnassa.

Yleisenä esimerkkinä yrityksen tuotevalikoimasta ennalta valitut tuotteet tai laajempi, koko yrityksen tunnetuksi tekeminen.

Tämän mainontatavan suurimpana etuna voidaan pitää sitä, että voimme kohdistaa mainoksesi juuri oikeaan kohderyhmään mm.  iän, sukupuolen ja asuinpaikkakunnan mukaan. 

Et siis joudu käyttämään mainosbudjettiasi asiakaskohderyhmäsi ulkopuolisiin ryhmiin, jolloin mainosnäytöt menevät vain hukkaan ja menetät rahaa mainosbudjetistasi, kuten useasti käy esim. mainostettaessa sanomalehdissä, koska et voi vaikuttaa siihen, kenelle lehti lähetetään ja kuka sitä lukee.

 

Facebook -sovellukset

Esim. arvonta- tai muu laskeutumissivusovellus, kuten "tykkääjien" kerääminen eli yritystäsi tai tuotettasi kohtaan kiinnostusta osoittaneiden henkilöiden löytäminen Facebookissa.

Facebook -fanisivut yrityksille

Kokonaisvaltainen yrityksen oma sivu Facebookissa tukemaan olemassaolevaa yrityksen www-sivua tai korvaamaan se kokonaan. Käytetään myös houkuttimena tutustumaan yrityksesi tarjoamiin palveluihin sekä yleisesti helpottamaan yrityksesi löytymistä Facebookissa.

Google -mainonta

Luomme asiakkaillemme myös menestyksekästä Google -mainontaa tukemaan Facebook -mainontaa tai Google -mainontaa yksinään, mikäli se on asiakkaalle markkinointimielessä kannattavampaa kuin Facebook -mainonta.